Aftersun och andra vårdande produkter

21 juli 2020 Cecilia Olsson
Aftersun och andra vårdande produkter

Det finns många anledningar att ta hand om sin hud. De allra flest vill nog ha en len hy som ser jämn och slät ut. Det är också betydligt skönare att ha det jämfört med en torr hud som kliar och känns irriterad. Vårdar man huden så klarar den dessutom att stå emot mer påfrestningar.

Det enklaste och något av det viktigaste är återfuktning. Bäst effekt får man om man har en daglig rutin när det kommer till hudvård. Att till exempel smörja in kroppen med en återfuktande lotion efter varje gång man har duschat kan vara ett enkelt sätt att få rutin och komma ihåg att göra det dagligen. Man ska vara noga med att använda en produkt som passar den hudtyp man har för att få bästa resultat. Det finns också serum för kroppen, som utöver att de är extra bra på att binda fukt, även kan ge exempelvis lyster, hjälpa till med ärrläkning ­eller minska hårväxt. Till exempel så kan man använda SWISS CLINIC Cryogel Body Serum om man vill ge ny energi till huden, förbättra blodcirkulationen samt främja en jämnare, slätare och fastare hud. 

Man ska även vara mycket noga med att smörja in sig med solkräm då man ska vistas i solen för att skydda huden mot skadliga UV-strålar. Efter en dag på stranden så suktar ofta huden efter återfuktning, något man bör använda då är Aftersun. En After Sun produkt kan kännas behagligt svalkande på solbränd hud och ger den en fukt boost för att huden kunna återhämta sig på bästa sätt. Lancaster Intense Moisturizer After Sun är en sammetslen kräm som är intensivt närande, svalkande samt lugnar och återfuktar huden. 

Hos Sephora finns de ovannämnda produkterna samt en hel del andra som vårdar huden och gör den mjuk och len. Sephora har dessutom ett brett utbud av parfymer, hårvård och makeup, allt man behöver för att ge sig själv det lilla extra. 

Fler nyheter