Avkoppling på Viskan spabad

23 februari 2021 patrick pettersson
Avkoppling på Viskan spabad

Vad gör du för att koppla av? Badar? Det är bra idé. Det finns många sjöar och åar man kan bada i. Nissan till exempel. Den som flyter genom Halmstad. Där måste väl ändå gå att bada om somrarna. Nä, nu skojas det allt. Vem skulle välja att bada i Nissan när man har typ Tylösand bara några kilometer bort? 

En annan å som flyter parallellt med Nissan är Viskan. Ni kommer ihåg ramsan. “Vi ska laga ni ska äta”. Viskan, Lagan, Nissan. Det är så man kommer ihåg åarna. Så Lagan är med andra ord mellan Viskan och Nissan. Men nog om Nissan och Lagan nu. Det är Viskan vi ska tala om. Där finns nämligen ett förträffligt spa. 

Ett spa som innehåller många variationer på bad. Vad sägs om sitta i en jacuzzi från morgon till kväll? Man ska inte underskatta hur mycket energi som det går att hämtas tack vare spabad. Och inte minst i området kring Viskan.  

 

Den bästa medicinen

Om du inte kommer ut som en ny människa efter att ha besökt Viskan spabad så är du antagligen inte en människa. Då är du någon slags utomjordisk mutant som är immun mot avkoppling, massage och behagliga bad. Då har du stora problem, kompis. 

Alla älskar nämligen att åka på spabad. Att bli omhändertagen, komma bort från stress och krav och bara få släppa allting. Det är en dröm för nästan alla. Efter en tuff jobbvecka är det den bästa medicinen. Unna dig denna ljuvliga belöning.  

Tvivla inte på om du förtjänar att åka på Viskans spabad eller inte. Det är klart du gör. Om du istället fortsätter att jobba ihjäl dig är risken att du istället dränker dig i dina sorger. Eller i Nissans vatten. Och det ska du hålla dig undan från. Nissan är inte som Viskan. Där finns nämligen inget spa.  

Fler nyheter