Det finns skickliga tandläkare i Sollentuna

31 mars 2021 william eriksson
Det finns skickliga tandläkare i Sollentuna

Om du har flyttat till en ny stad så kan det ibland ta ett tag innan du kommit i ordning. Men så en dag är det på sin plats att börja leta efter en tandläkare där du bor. Eller där du arbetar, om du föredrar det.  Bor du i Sollentuna så kan du enkelt och lätt göra en sökning på tandläkaresollentuna.se för att hitta en tandläkare som passar för dig. 

Det kan vara någon som har en speciell kunskap, om exempelvis tandläkarskräck, som gör att du väljer den du gör. Eller så kontaktar du bara kliniken och väljer en tid som passar dig. Vem tandläkaren blir är mindre viktigt för dig då.

 

Lätt att få tid

Det är en balansgång för en tandläkare när det gäller popularitet. Du ska helst hitta den där perfekta strömmen av patienter där du å ena sidan har fulla dagar. Du bör å andra sidan ganska snabbt och lätt kunna erbjuda en tid till dina patienter. Speciellt de som har något bekymmer och vill träffa dig snarast. 

Om det tar lång tid för dem att få en tid hos dig så kan de tröttna och istället börja anlita en annan tandläkare, och vips har du förlorat en patient. En del tandläkare löser det genom att hålla en tid ledig varje dag, eller kanske varannan dag. Det beror på hur ofta du som tandläkare har akuta besök. 

 

Lagning och information

Vid ett besök ska patienten få en genomgång av sina tänder. Det handlar om att du som tandläkare ska kunna se ifall något behöver lagas, eller om det är något på gång som inte är bra. Du kan välja det som du själv kan åtgärda och i övriga fall kan du skicka patienten vidare till en annan profession som tandhygienist eller tandreglerare. Patienten ska även få information förmedlad. 

Fler nyheter