Fillers i malmö erbjuder ansiktskorrigering

25 oktober 2021 patrick pettersson
Fillers i malmö erbjuder ansiktskorrigering

editorial

Det är inte fel att vilja förändras och göra förbättringar på sig själv. I många år har vi använt oss av smink och inom den industrin lär man sig hela tiden mer och mer och plockar fram fler produkter. Något annat som hela tiden växer, och allt fler människor väljer att göra, är fillers. Med fillers kan du förändra ansiktsdrag och göra korrigeringar tills du är nöjd. Vanligt är att man gör läpparna och det finns även olika modeller på läpparna som har benämningar. 

Har man inte gjort fillers innan så är det helt naturligt att man känner sig nervös. Du kan även rådfråga andra som har gjort fillers innan, det kan vara skönt att höra från dem. Kanske känner du någon som gjort det? 

Gå till en klinik och träffa de som utför behandlingen. Med dem kan ni prata igenom vad du vill uppnå för resultat och när samt hur mycket ni ska använda er av. De som arbetar med Fillers malmö är väldigt professionella och tar väl hand om dig som kund.

 

Gå igenom allt som behövs

Innan ni lägger fillers kommer ni gå igenom allt som man behöver veta. Man lägger fillern med hjälp av en liten nål som trycks in precis under huden. Där applicerar man fillern för att få den korrigering man vill ha. Det kan vara ganska kostsamt att göra fillers, så man bör tänka igenom hur man vill göra och vad man vill göra. 

Kan man inte uppnå resultatet direkt, men vill ha på en gång, kan man ofta fylla på bara efter någon vecka igen. Fillers håller olika länge på olika personer. För en del håller det endast i cirka tre månader, medan för andra kan det hålla upp emot arton månader. Skulle det försvinna tidigare är det bara att lägga in nytt igen. Allt detta kommer gå snabbt och smidigt.

Fler nyheter