Hitta din tandläkare i Kista

24 september 2021 william eriksson
image

Har du slarvat med tandborstningen, slagit ut en tand i en boxningsmatch eller bara inte gjort en tandkontroll på väldigt länge? Förr var det alltid snack om att tandläkaren var så himla dyr. Numera finns det både tandbidrag och vissa högkostnadsskydd. Det finns inte lika många ursäkter helt enkelt. 

Dessutom, vet du vad? Du är faktiskt värd det. Dina tänder är värda det. Ditt charmiga smile är definitivt värt det. Snygga tänder är pricken över bokstaven i. Dags att fixa tänderna!

 

Men tandläkaren klagar bara

De klagar på att det borde ha borstats bättre och så vill de borra i hålen där Karius och Baktus bor. Det kanske gör ont? Och vad är motsvarigheten till ett klistermärke, som man alltid fick när man var liten och gick till tandläkaren? Varför kan man inte få nåt annat som vuxen? Nåt som gör det lite mindre tråkigt? 

Svaret på det är enkelt. Ställ dig först frågan, vad är det du vill ha i belöning? Kommit på något bra? Kanon! Efter du har varit hos tandis kan du nu gå och köpa det själv. 

Säg högt till dig själv: ”Här har du för att du var så duktig hos tandläkaren.” Såå enkelt!

 

 

Okej, men kan du i alla fall boka tiden?

Näe, den biten slipper du tyvärr inte. Du måste boka, du måste gå dit i god tid och sedan ska du faktiskt gapa stort. Däremot kanske du vill hitta en bra tandläkare nära dig? Då kan du söka på Tandläkare Kista och hitta rätt. 

Du säger vad du vill ha och bokar en tid. Glöm inte att tandläkarbesök är en fullt legitim orsak för att slippa jobbet någon timme eller två. Och du får ett klisterm… eller valfri present från dig själv, förstås! Har du klickat på länken? Inte? Vad väntar du på?

Fler nyheter