Hitta en tandläkare i Upplands-Bro

25 oktober 2021 patrick pettersson
Hitta en tandläkare i Upplands-Bro

editorial

Dina tänder är viktiga och det är viktigt att gå på regelbundna kontroller. Vad väljer du? Privat eller offentlig tandvård? Vilken mottagning väljer du? Den nära hemmet eller den nära jobbet? Det finns många möjligheter att välja mellan. För en del kan det vara svårt att veta vad som är bäst och vad man ska välja. Ibland kan vi dra ut på beslut för att vi inte har bestämt oss för vad som är viktigt. Låt inte veligheten gå ut över din tandhälsa. Ju tidigare du lagar ett hål, desto mindre hål behöver du laga.

Tycker du att det är läskigt med tandläkarbesök?

Det kan kännas obehagligt att någon med vit rock står och petar med metallinstrument i munnen. Det är jobbigt att gapa stort och röntgenmackapären skär in i gommen. Dessutom kanske de hittar något därinne. Då kommer borrmaskinen fram och en saftig räkning, eller? Är det inte lättare att bara stoppa huvudet i sanden? Om du inte går till tandläkaren alls så slipper du ju hela besväret?

Dessutom har du borstat duktigt två gånger om dagen i två minuter. I Sverige har vi goda förutsättningar för att ta hand om våra tänder. Men en del har sjukdomar och andra hälsoproblem som kan påverka deras tandstatus.

Även välskötta tänder kan få problem. Och ju tidigare små problem åtgärdas, desto lättare är det att fixa dem.

 

Boka en tandkontroll idag

Du kan välja att gå till tandläkaren innan problemen växer sig stora. Du kan också välja en tandläkare nära dig. Boka idag för att få en tid så snart som möjligt. Vänta inte. Skjut inte upp viktiga hälsobeslut. 

Det allmänna tandvårdsbidraget gäller även privat vård. Dessutom finns det högkostnadsskydd som gör att tandvård faktiskt inte blir så fasligt dyrt. Vänd dig hit för en Tandläkare upplandsbro. Dina tänder kommer att tacka dig.

Fler nyheter