Höjden av njutning i sommar

30 juni 2020 Lily Hansen
Höjden av njutning i sommar

I princip samtliga svenskar blir förtjusta när sommaren äntligen är här. Våren övergår i varmare grader och vi kan pyssla i trädgården och njuta. Det arbete vi la ner i höstas och nu i vår ger utdelning i form av en prunkande grönska som vi nu kan njuta av. När semestern kommer och det blir lata dagar vill du inte längre påta i rabatterna utan kunna njuta av lata dagar med en bok, i din egna hängmatta. Har du planerat väl så har du lämpliga träd, med lämpligt avstånd att hänga den i. Om inte, så finns det olika ställningar att köpa, speciellt för hängmattor. 

 

Lyx med enkla medel

Många tänker sig att hängmattan hör hemma i fjärran länder. Att den typen av lyx existerar när vi spenderat hela sommarkassan på att resa till andra sidan jordklotet. Så behöver det absolut inte vara i dagens samhälle där vi alla jobbar så hårt och intensivt. Vi är alla uppkopplade dygnet runt och ständigt alerta. I dagens samhälle behöver vi även planera in vila och återhämtning. Det är något vi medvetet behöver tillföra för att inte krascha våra kroppar och psyken. Investera i en vacker hängmatta och placera den på favoritplatsen i trädgården. Låt den bli en påminnelse, en symbol för att du har gjort dig förtjänt av vila.

 

 

Ett vackert och exotiskt inslag

Så vilken hängmatta väljer du? Kanske har du redan en och vill köpa en i present till någon annan? Oavsett så gäller det att hitta en som är både skön, snygg och passar in bra i trädgårdens stil. På sajter som hängmatta.se finns ett brett urval och du kan med största säkerhet finna vad du söker. Ska den vara naturvit och minimalistiskt vacker, smälta in och bara vara vacker? Eller ska den vara en färgklick och ett vackert exotiskt hantverk? 

Fler nyheter