Homestyling kan vara det som avgör slutpriset på en bostadsförsäljning i Stockholm

07 april 2021 Cecilia Olsson
Homestyling kan vara det som avgör slutpriset på en bostadsförsäljning i Stockholm

Det kan vara en stor fördel att använda sig av homestyling både inför fotografering och visning vid en bostadsförsäljning. Det är trots allt bilderna som ska locka så många potentiella köpare som möjligt till visningen och de blir därmed en mycket viktigt del av processen. Få människor lägger tid att gå på visning om de inte tror att bostaden kan vara riktigt intressant. Ser bilderna inte bra ut så kan det därför leda till att personer som annars hade kunnat vara intresserade av bostaden inte dyker upp på visningen för att de inte tror att det är värt besväret. 

Kan man inte styla själv?

Det går självklart att göra sitt hem mer attraktivt själv genom att hålla ytor rena och snygga, men vill man ha det lilla extra som kan leda till budgivning med flera intresserade köpare så kan professionell homestyling vara väl värt pengarna. En homestylist stylar bostäder med målsättningen att öka bostadens värde. De har kunskap och erfarenhet som gör att de med hjälp av färger, belysning och rätt detaljer kan skapa en inspirerande miljö som är tilltalande för potentiella köpare. 

Det är inte alltid lätt att se alla möjligheter som finns

En professionell stylist ser potential i en bostad och framhäver dess bra sidor, något som kan vara svårt för en person utan rätt utbildning. Att som säljare eller potentiell köpare se möjligheterna i en helt tom bostad eller ett hem som är överbelamrat med saker kan vara väldigt svårt. Då kan en homestylist komma in och skapa en miljö som gör att bostadens fulla potential syns tydligt och därmed gör den betydligt mer eftertraktad. 

I Stockholm är bostadsmarknaden het, men efter ett år då många spenderat betydligt mer tid i sitt hem jämfört med vad man tidigare har gjort så har också kraven blivit högre. Loft Stockholm framhäver varje unik bostads bästa sida för att attrahera potentiella köpare, det gör dem till ett bra val vid homestyling i Stockholm.

Fler nyheter