Lär dig dansa i regnet på en skola i Svedala

04 juli 2022 Mikael Barani

editorial

Sommaren och värmen är äntligen här och benen är fulla av spring. Eller är det inte så det blir när vi äntligen har kunnat kasta av oss vårjackorna och bara kunnat njuta till fulla av riktig sommarvärme?
Faktum är att det nästan har blivit lite för varmt. I sann svensk anda måste man ju få beklaga sig över att temperaturen nu har hamnat över 30 grader Celsius. Någon måtta får det vara på hettan trots allt.

Dansar med regndroppar

Nåväl, det bjuder i varje fall in till bad för att finna respit från denna tryckande värme. Nu har det förvisso börjat regna en del också. För att inte tala om åskan som verkligen har gjort sitt intåg.
Samtidigt är det mysigt att sitta inomhus medan det verkligen bara öser ner därute. Särskilt när man vet att solen förr eller senare kommer att bryta fram igen.

För även om vi lever i en modern era, i varje fall ur vårt eget perspektiv, är vi fortfarande påverkade av allt som händer rent meteorologiskt. Det går liksom inte att komma undan detta faktum utan det gäller att lära sig hantera det hela.
Eller som det heter i vårt avlånga land: ”Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.”.

skola svedala

Detta är en kunskap som verkligen sätter sig om man har gått på Skabersjöskolan, en skola i Svedala. Här är man ute i ur och skur och lär sig att hantera det som skyarna för med sig.
För vad man än har för åsikt om vädret så kommer vädret inte att låta sig påverkas av det. Då kan man istället gilla läget och bara njuta av det som är.

Nästa gång som det hällregnet är som ett vattenfall i Amazons vet du således vad du behöver göra: ta av dig och dansa runt i en av naturens allra underbaraste upplevelser. Det är sådant som blir minnen för livet.
Plus att du slipper duscha senare på kvällen.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://beauty-blogg.se/

https://beauty-newz.se/

https://beautybloggen.se/

https://fashion-bloggen.se/

https://fashion-guiden.se/

https://mode-tips.se/

https://modeglad.se/

https://modeochtrender.se/

https://senastemode.se/

https://stilikoner.se/

https://stilinfo.se/

https://trendinfo.se/

Fler nyheter