Låt en bärgare i Stenungsund göra jobbet

31 januari 2021 Lily Hansen
Låt en bärgare i Stenungsund göra jobbet

Bor du i Stenungsund och planerar att skrota din bil? Blir det aldrig av? Det är lätt att skjuta upp sådant som man har tänkt göra men som kanske inte märks av så mycket i vardagen. Bilen står bara där, stör inte riktigt någon. Men samtidigt har du hela tiden i huvudet att den ska skrotas. Det blir bara aldrig av. För att det ska bli av får man helt enkelt bara göra det.

Om bilen fortfarande går att köra med kan du välja att köra den till skroten själv. Du behöver bara se till att du kan ta dig hem från skroten efter att du har lämnat din bil där. Kanske har du någon i din närhet som kan erbjuda dig skjuts hem? Om den möjligheten inte finns, eller om bilen som ska skrotas varken kan eller får köras, då får du leta efter andra lösningar.

Transporterar skrotbilar

Om skrotbilen verkligen redan är skrot och inte går att använda, då kan en bärgare komma till undsättning. En bärgare hjälper nämligen inte enbart till med att bärga bilar som är fast någonstans på vägen. Även transporter av skrotbilar är något de brukar kunna stå till tjänst med. Om du tar hjälp av en bärgare blir det faktiskt inte alls mycket jobb att göra, så då finns ingen ursäkt att inte ta tag i det. 

Kontakta en bärgare för att boka en tid för hämtning

När du vet ungefär när du har tänkt skrota bilen kan du höra av dig till en bärgare för att få boka in en tid då de ska hämta bilen. Det är praktiskt att anlita någon som finns i närheten av där du bor. Du som bor i Stenungsundstrakten kan låta en bärgare i Stenungsund transportera din bil till skroten. På så sätt ger du också lokala företag ditt stöd.

Fler nyheter