Ljudet av Norden med nya gitarrdelar från DangGuitar

20 april 2021 Mikael Barani
Ljudet av Norden med nya gitarrdelar från DangGuitar

Nu när våren äntligen är här finns det inget bättre än att sätta sig på farstun med en kopp kaffe och en gitarr och lira lite medan man lyssnar på fågelkvitter och den övriga nordiska floran och faunan.

Det är något unikt med denna tid på året som verkligen får fart på inspirationen och lusten att skapa nytt. För visst är det skönt när sommaren väl anländer, men det är nu som luften är fylls av den där unika energin som kallas för pånyttfödelse. 
Världen liksom vaknar till liv igen omkring oss, vilket man definitivt märker om man går omkring i skogen.

Frisk luft och nordisk inspiration

Härute rinner vårfloden friskt fram och det känns verkligen magiskt att bara sitta ned på en stubbe och njuta av det som är.
Lite underligt är det faktiskt att man aldrig ser någon sitta ute på just en stubb med en gitarr i handen – skapandes nya mästerverk. Kanske är det just du som ska inta den tronen och göra skogen till platsen där du skapar nya alster? För var annars kan man hitta den unika kombination av vild inspiration kryddad med lugn och ro?

Känner du att det är dags att uppdatera din utrustning kan du snabbt titta in på Danguitar och beställa nya gitarrdelar. För ibland inser man att det som behövs är just nya prylar, även om det såklart är gitarristen i sig som är den yttersta skapande kraften.

En liten uppdatering kan dock vara just det som behövs för att få fart på inspirationen.

Naturligtvis kan man också finna inspiration bland andra musiker. Kolla till exempel in Tommy Berre, en nors gitarrist som gör många fina kompositioner – ofta inspirerad av naturen som vi har häruppe. Att lyssna på honom är som att vandra omkring i skogen och andas in det tidiga morgonluften här i Skandinavien.

Fler nyheter