Med kartläggning och tryckknappar som gör gamla plagg användbara igen kan du uppdatera garderoben nästintill gratis

19 oktober 2021 Cecilia Olsson
Med kartläggning och tryckknappar som gör gamla plagg användbara igen kan du uppdatera garderoben nästintill gratis

editorial

Att uppdatera sin garderob med jämna mellanrum är något som de allra flesta har en önskan om att kunna göra. Allt för ofta känner man att man inte har något i sin garderob, men det kan också leda till onödiga impulsköp som bara fyller garderoben ytmässigt och som inte bidrar till att man har fler outfits att välja mellan. Istället för att desperat köpa nya plagg så kan det vara klokt att gå igenom vad man faktiskt har i sin garderob.

Hitta din personliga stil

Ett knep för att kunna kartlägga vad man faktiskt använder i sin garderob på regelbunden basis är att vända alla galgar åt fel håll för att sedan vända tillbaka dem rätt när man har använt plagget. Har man kläderna vikta på hyllor eller i lådor så kan man ha ett specifikt område i garderoben där man lägger de plagg man använt under den senaste tiden.

Utifrån dessa plagg (som man faktiskt använder) kan man sedan hitta den personliga stil man har och anpassa klädköp efter den. Genom att enbart ha plagg man använder i sin garderob så blir det också mycket lättare att hitta dagens outfit, varje dag.

Uppdatera plagg så att de är användbara igen

När man går igenom sin garderob så kan det också vara så att man stöter på plagg som man älskar men som inte används på grund av att de gått sönder. Det är till exempel väldigt vanligt att tryckknappar kan lossna från plagg och därmed göra dem mindre användbara. Tryckknappar är också något som kan användas för att uppdatera ett gammalt plagg och göra det mer praktiskt. Hos Leather House hittar man tryckknappar som kan användas till läder, skinn och många andra material för att laga eller uppdatera plagg och accessoarer. 

Börja kartlägga din garderob idag och få ut mer av den i framtiden!

Fler nyheter