Pumpar eller pumpor i Stockholm?

02 augusti 2021 patrick pettersson
Pumpar eller pumpor i Stockholm?

Ibland önskar man att pumpservice var någonting annat än vad det faktiskt är. Alla vet såklart om att det är företag som jobbar med att serva pumpar som går sönder. Alternativt erbjuda nya pumpar till industrier och fabriker vars gamla pumpar har sett sina bästa dagar passera dem. Men bara utifrån namnet “pumpservice” skulle man faktiskt kunna dra en slutsats om att det är någonting helt annat. Om man har lite fantasi. 

Som till exempel någon som karvar ur pumporna inför Halloween. Man lämnar in sin pumpa på pumpservice. Några dagar senare får man tillbaka den i form av ett elakt skrattande ansikte som lyser upp när du placerar ett levande ljus i den urkarvade pumpan. Det hade varit lite spännande variation på pumpservice. Faktum är att det är rätt svårt att karva ur innehållet i en pumpa. Det är ingen tvekan om att efterfrågan på den typen av service verkligen hade funnits.

 

 

Behövs för produktionen

Men istället för att Stockholms gator och torg lyser upp av professionellt urkarvade 

Halloweenpumpor om hösten, så får huvudstaden nöja sig med att de har ett ställa att lämna in sina pumpar på. Inte pumpor alltså. Men det är inte fy skam det heller. Pumpar behövs för att Stockholm ska kunna njuta av mjölk och andra mejeriprodukter. Det behövs för att producera flytande lim så att barnen i skolan har någonting att göra på roliga timmen. 

Framför allt behövs pumpar i Stockholm för att industrierna inte ska sluta producera. Utan pumpar är de ingenting. Samtidigt kan man inte lägga alla sina ägg i korgen hos de pumpar som just nu arbetar för fullt i fabrikerna. Man måste ta höjd för att pumpar kan gå sönder eller behöva ersättas. Det är därför pumpservice i Stockholm är så viktigt. Pumpservice har inte tid att karva ur dina pumpor till Halloween.

Fler nyheter