Så hittar du enklare rätt målare för jobbet i Göteborg

04 juni 2021 Cecilia Olsson
Så hittar du enklare rätt målare för jobbet i Göteborg

Det finns många som väljer att själva måla eller tapetsera om sina hem vid en renovering, men vill man vara säker på att resultatet blir långvarigt och riktigt snyggt utfört så är det bäst att anlita en professionell målerifirma. Trots att det kostar mer än om man gör det själv så kan det ofta hålla längre och framförallt se bättre ut, man sparar dessutom tid och slipper slita själv. För att säkerställa att resultatet blir så bra som man önskar så är det klokt att lägga lite tid på att hitta en lovande firma.

Hellre bra än billig

I en stad som Göteborg finns det väldigt många duktiga målerifirmor, men det finns även de som inte riktigt håller måttet och man bör därför titta på mer än bara priset om man vill att resultatet ska bli så bra som möjligt. Fråga runt bland vänner och bekanta om de kan rekommendera en målare eller sök på nätet och titta på firmors referensprojekt (ofta finns bilder tillgängliga på företagets hemsida). När man har hittat en eller flera målerifirmor som verkar intressanta så är det dags att göra offertförfrågan.

Det är bra att göra detta i god tid eftersom målare ofta har många projekt på gång, framförallt de riktigt duktiga. Om målarna själva inte kan komma på besök för offerten så kan man istället ta bilder för att de ska kunna planera arbetet så bra som möjligt. Det är också viktigt att komma ihåg lister och element om de ska målas, samt om man har tänkt köpa in färg och material själv eller om målerifirman ska göra det.

Seriös målerifirma i Göteborg

GEMAB Måleri AB utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation och renovering i Göteborg med omnejd. De erbjuder alltid fri offert samt även fast-pris-lösningar och arbetar med kunden i fokus för bästa möjliga resultat. För renoveringar i privatbostäder eller på företag kan de erbjuda helhetslösningar där de utför skyddsarbete, spackling, slipning, målning, tapetsering och design. De är helt enkelt ett bra alternativ om man söker målare i Göteborg.

Fler nyheter