Signia en hjälp för hörseln

06 februari 2021 jonas olsson
Signia en hjälp för hörseln

För den som alltid har kunnat höra kan det bli jobbigt att plötsligt inse att man hör sämre. Det kan vara på grund av en olycka eller skada men även åldersrelaterat. En nyfödd bebis kan höra ljud upp till 2000 Hz, medan en person i 60-årsåldern har en gräns på cirka 10 000 Hz. Är man van vid att kunna höra hur ljudvågorna fortplantar sig i luften så kan det bli väldigt jobbigt när man inser att man inte hör.

Kanske minns man dåtidens konstiga gamla hörtrattar? Eller de första otympliga hörapparaterna som tyngde örat? Då är det dags att leta sig in på dagens marknad och se vilken fantastisk utveckling som skett! I både teknik och form har hörapparaterna utvecklats att bli mycket bättre.

 

Koppla ihop ljudet med andra enheter

Idag går det lätt att koppla ihop en hörapparat via Bluetooth till andra enheter. Man kan med lätthet streama mobiltelefonsamtal, tv-ljud eller ljudböcker direkt till öronen. Dessutom finns det appar till hörapparater idag som gör att man kan styra vilket ljud man vill prioritera att ta upp.

Skaffar man en hörapparat av märket Signia får en riktig kvalitetsapparat. Det är Siemens som ligger bakom utvecklingen med mer än 100 års erfarenhet. Det jobbas hela tiden fram nya smarta produkter som gör att man ska känna sig bekväm med hörapparat och inte begränsad.

 

 

Hörapparatens tillbehör och reservdelar

Precis som med mycket annat kan det inträffa att hörapparatens delar går sönder, batterierna tar slut och så vidare. Då finns det sidor på nätet som tillhandahåller reservdelar. Där återfinns även praktiska tillbehör som fjärrkontroll när man inte har tillgång till mobilapparna.

Även tillbehör för rengöring finns att tillgå, allt från vaxfilter till rengöringsprodukter. Det är smidigt att tillbehör och reservdelar till hörapparater finns samlade på en och samma hemsida, det sparar både tid och fraktavgifter och man hittar rätt direkt.

Fler nyheter