Skapa ett mysigt och spännande hem med Kartell bordslampa

28 juli 2020 Cecilia Olsson
Skapa ett mysigt och spännande hem med Kartell bordslampa

En vanlig miss man gör då man inreder ett hem är att man tar in för få ljuskällor. Mycket fokus läggs på möbler och textilier, samt de uppenbara ljuskällorna såsom allmänbelysning, men lamporna som kan göra hemmet extra funktionellt och mysigt glöms lätt bort. Rummets storlek, möblering och utformning kan påverka hur många ljuskällor man bör ha, men i ett normalstort rum brukar 6-8 stycken vara en bra riktlinje. Vad man avser att använda rummet till kan även ha påverkan på hur många ljuskällor man behöver. 
 
Underskatta inte bordslampan
 
Det kan vara enkelt att förknippa en bordslampa med ljuskällan man har på skrivbordet för att få arbetsljus, men de kan vara så mycket mer än det. Bordslampor kan placeras på hyllplan för att skapa mer liv i hyllan på ett vackert sätt, de kan även placeras på sidobord, på bänkar och i fönster för att skapa en hemtrevlig plats. För att mixa till det så kan man montera en vägglampa som lyser upp arbetsytan på skrivbordet, istället för att ha den klassiska bordslampan där. Vågar man leka med lampor och ljus kan så kan man skapa riktigt mysiga och spännande rum.
 
 
Spännande design för vackra hem
 
Ett företag som skapar riktigt intressanta lampserier som tar in det lilla extra i hemmet är Kartell.  Kartell grundades år 1949 i Italien och de kännetecknas av modern design och högteknologi i kombination med produktion och nyskapande i plast. Världsberömda designers har skapat lampor i Kartells namn och man kan hitta fantastiska färger och former i deras sortiment. Man hittar ett riktigt bra sortiment av Kartell lampor på https://www.lampemesteren.se/kartell-se/. De erbjuder dessutom gratis ljuskälla med alla lampor, gratis leverans vid köp över 999 kronor samt 100 dagars returrätt. Lamporna man finner på Lampemesteren.se håller hög kvalitet och är noga utvalt för att uppfylla kunders behov, vare sig man gillar det klassiska, moderna eller experimentella. 

Fler nyheter