Skidfodral / Skidväska är given utrustning från skidshopen

07 november 2021 jonas olsson
Skidfodral / Skidväska är given utrustning från skidshopen

editorial

Det är verkligen en härlig känsla att åka skidor. Eller snowboard för den delen. Eller bara pulka. Du kanske faktiskt bara har en plastpåse att åka på. Det funkar lika bra. Men om du snålar på själva transportmedlet kan du ju alltid lägga mer pengar på resten av utrustningen när du besöker en skidshop. Skidfodral / Skidväska är till exempel någonting som du kan unna dig. Du kan till exempel packa din plastpåse i fodralet.

En dum sak med Sverige är att det är så avlångt. Det finns inte så många skidbackar i södra Sverige. Det innebär att det dessutom är ganska glest med skidshopar i den delen av landet. Man ska väl som skåning till exempel inte behöva åka ända upp till Åre eller Tegefjäll för att köpa sig ett skidfodral, en skidhjälm eller ett par nya pjäxor? Självklart inte. Nu finns det ju dessutom internet. Det är ju som att ha en skidshop hemma i vardagsrummet.

 

 

Beställ allt utom snö

Med skidshopen på internet finns det inte längre några ursäkter. Åtminstone inte när det kommer till att få hem den bästa utrustningen på marknaden. Utan att behöva sätta sig i bilen och köra tolv timmar norrut. Enkel väg. Du ska till och med få vara så bortskämd att du ska få en länk till en skidshop här: https://www.skidresor.com/skidshop/restrea-skidklaeder/. Det är inte klokt vad man skämmer bort sina läsare nuförtiden. 

Lika lätt som att beställa hem skidor, hjälmar och pjäxor från skidshopen online är det inte direkt att få snö. Just snö är väl kanske det enda relaterat till skidåkning som inte går att köpa på nätet. Inte i någon skidshop alls faktiskt. Du får helt enkelt be till vädergudarna. Men köp hem all utrustning du behöver så att du är redo när väl dina böner besvaras.

Fler nyheter