Släpp all din inre barlast och sväva!

25 augusti 2020 Mikael Barani
Släpp all din inre barlast och sväva!

Den gångna våren och sommaren har gett de flesta av oss nya perspektiv på livet. Kanske har vi fått ta farväl av både människor, jobb och annat som har betytt mycket för oss. Livet brukar som bekant ge och ta – oftast när vi minst anar det.

Det är oftast de svåraste upplevelserna som ger oss de djupaste insikterna. Kanske är det en liten tröst i sammanhanget. Med tiden brukar dock denna devis bli allt tydligare – i det djupaste av mörker så skiner också ljuset som klarast.

För hur många av oss är det inte här som flera gånger i livet har känt att allt har varit hopplöst – och att det just är i denna stund som vi har känt någon sorts kraft greppa tag i oss. När vi har stått och balanserat på randen till avgrunden så har vi också kunna lyfta och ta oss till nya höjder. Lite som att lätta från marken med DreamBalloon.

Det är ibland nästan som om att vi verkligen behöver det där djupet ned för att kunna nå den där höjden i motsatt riktning.

Kanske låter det konstigt men… skänk därför en tacksamhetens tanke till allt det där mörker som du har mött i livet. Det är nämligen det som har fått dig att ta dig dit du är idag. Det är genom denna närkontakt med hopplöshet som du också har känt hopp. Du har kunnat hitta den styrka i dig själv som ger dig kraften att klara av allt som kommer din väg.

Passa också på att tacka dig själv – för allt som du har tagit dig igenom. Du har klarat 100 procent av dina dåliga dagar hittills. 

Fundera också på vilken person som du strävar efter att bli. Börja redan idag med att leva livet så som du tror att denna framtida version av dig skulle agera.
Innan du vet ordet av så har du plötsligt blivit till ditt drömjag.

Fler nyheter