Spara pengar på begagnade lagervagnar

22 juni 2022 patrick pettersson
Begagnade lagervagnar

editorial

Skydda din personal genom att se till att det finns gott om olika sorters lagervagnar att använda, så att det alltid finns något som passar för ändamålet. Med en lagervagn går det alltid lätt och smidigt att transportera det du behöver till rätt plats, oavsett om det är verktyg eller material. Ska du arbeta med något över en längre sträcka, har du alltid allting nära till hands, eftersom ditt mobila arbetsbord hela tiden följer med dig och finns bekvämt inom räckhåll. När medarbetarna har för vana att alltid använda en lagervagn hålls både verktyg och material i gott skick.

 

Fördelar med att köpa begagnat

När du i första hand söker efter det du behöver på andrahandsmarknaden, så sparar du pengar och gör samtidigt miljön en tjänst. Eftersom en begagnad lagervagn kostar mindre än en ny, kan du också kosta på dig att köpa flera, gärna av olika sorter, för att kunna täcka upp alla tänkbara behov som kan dyka upp på arbetsplatsen.

Har du väldigt specifika behov kanske det är svårt att hitta det du behöver begagnat, men ur ekonomi- och miljösynpunkt är det väl värt att börja kolla vad som finns innan du bestämmer dig för ett köp. 

 

Begagnade lagervagnar

 

Använt men stabilt

Det finns många olika sorters lagervagnar att välja mellan, och har du mer allmänna behov är det en bra idé att köpa en begagnad lagervagn. Ett bra ställe att börja titta på är https://www.glasmek.se/begagnat. Här hittar du renoverade och testade vagnar som du kan använda utan att behöva oroa dig för personalens säkerhet, och utan risk för att materialet kommer att skadas.

Det går såklart också att göra anpassningar även på dessa vagnar, så tveka inte att ta kontakt och fråga vad de kan göra för dig. Vem älskar inte att göra ett fynd och ha pengar över till roligare saker?

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://serviceöversikt.se/

https://bra-service.se/

https://servicenews.se/

https://alltomservice.se/

https://entredjehand.se/

https://service-bloggen.se/

https://service-firman.se/

https://service-tidningen.se/

https://service-tips.se/

https://servicefirmor.se/

https://serviceposten.se/

https://skandinaviskservice.se/

Fler nyheter