Ta dig tid att slappna av och njuta på spa

21 februari 2023 Mimmi Källström

Ta dig tid att slappna av och njuta på spa

Åkerblads Hotell är ett konferenshotell i Tällberg, spaet där erbjuder allt från ansiktsbehandlingar till massage, och det finns en mängd olika behandlingar som säkert hjälper dig att varva ner och känna dig som en ny människa. Den lugnande atmosfären är perfekt för att fly från verkligheten medan du kopplar av med dina favorittjänster. Oavsett om det är en massage med heta stenar eller en ångande ansiktsbehandling kommer spaet att se till att göra din upplevelse minnesvärd och speciell.

Konferensser

Konferensser, möten och evenemang kan vara ganska påfrestande för kropp och själ. Det är viktigt att ta en paus från allt detta och skämma bort sig själv med lite spa. Åkerblads Hotel erbjuder olika paket som ser till att du lämnar hotellet avslappnad, föryngrad och uppfriskad. Varva alltså konferensbesöket med avslappning.

Spabehandlingar

Behandlingar på spa finns tillgängliga för enskilda personer och par, så det finns många alternativ att välja mellan. Alla behandlingar sker i privata rum med lugnande musik i bakgrunden. Efter din behandling kan du tillbringa lite tid med att slappna av vid poolen eller besöka bastun och ångbastun.

spa

Naturliga produkter

På Åkerblads Hotel är kvalitet nyckeln; de använder endast naturliga och ekologiska produkter för att garantera att din hud är säker. Spaet erbjuder en rad olika paket så att du kan välja det som passar dina behov bäst.

Paket

Om du letar efter något riktigt skönt erbjuder Åkerblads Hotel också speciella sköna paket som Full Body Rejuvenation-paketet eller massagepaket.

Personalen på spaet är vänlig och kunnig, så du kan vara säker på att din upplevelse blir trevlig. Oavsett om det är för en dag eller för en längre vistelse, se till att ta lite tid av dagen för att koppla av och njuta av spabehandlingarna på Åkerblads Hotel. Du kommer inte att ångra dig

Fler nyheter