Uttryck och utforska dig själv med ditt instrument från Danguitar.se

16 januari 2022 Mikael Barani
Uttryck och utforska dig själv med ditt instrument från Danguitar.se

editorial

Kan man fånga hela världen i en låt på tre minuter?
För är det inte de riktiga mästarna faktiskt gör – lyckas summera existensens galna karusell i musik, sång och kanske även lite dans.

Låtskrivarens drivkraft är nämligen att berätta om världen som som denne ser den. Det är trots allt så att vi alla har en högst individuell upplevelse av livet här på jorden, det är liksom hela poängen. 
Den som har blivit kallad till ett liv i musikens tjänst, oavsett omfattning, har också gett sig av på ett äventyr där destinationen är okänd – om den ens existerar.

Ett universum av upplevelser

Det fina med att spela gitarr, ukulele eller blockflöjt – instrument som går att finna på danguitar.se – är att dessa både ger oss verktygen att uttrycka oss själva på, samtidigt som vi utforskar oss själva.
Vilka är vi egentligen, när man skrapar lite på ytan?

Vi lever i en värld som gärna vill se oss likriktade och förutsägbara. Det gör liksom tillvaron mycket behagligare för alla de system som finns där i vardagen.
Saken är den att en individ, en riktig individ, är allt annat är likriktad och förutsägbar. Vi kommer i alla möjliga kombinationer av egenskaper som i grund och botten är vilda och omöjliga att tämja.

image

Musiken är ett sätt att utforska sin egen vilda sida, den där som man kanske själv är lite rädd för.
Det är dock en belönande resa full av utmaningar och upplevelser. Musik och konst i allmänhet har nämligen förmågan att ge oss nya perspektiv på oss själva och på världen utanför.
För är det inte så att en riktigt bra låt tar med dig på en resa till ett helt eget universum? Är det inte den upplevelsen som vi delar med andra när vi befinner oss på en riktigt bra konsert?

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Fler nyheter