Widex för dina örons bästa

03 februari 2021 jonas olsson
Widex för dina örons bästa

Man träffar ofta på folk som tycks dra sig undan andra bara för att de har fått en hörselnedsättning. Det är helt tokigt, men förmodligen vet de inte om vilka fina hjälpmedel det finns nuförtiden. De tror att de måste ha teven på för högsta volym för att kunna höra, till grannarnas fasa, men så är det ju inte alls, för de borde testa exempelvis Widex. 

Med trådlösa hjälpmedel och elektroniska uppfinningar är det där med hörsel ganska smidigt löst. Saker tar ju så liten plats numera, och den minsta och plattaste lilla fjärrkontroll kan bjuda på massor av funktioner. Den som hör lite dåligt kan gå in på internet och leta på hemsidor som visar det allra nyaste. Kolla på Widex och hör sen, skulle man skämtsamt kunna säga. 

 

Häng med i diskussionerna 

Nej, dålig hörsel är inget att skoja om, för det drabbar den enskilde, som kanske vill delta i en konferens, hålla telefonmöte med arbetskamrater, höra vad som sägs på TV och att kunna delta i debatter som vem som helst. Det bästa är, att det kan man! Det är väldigt roligt, men det krävs att man skaffar lite moderna grejer, som exempelvis Widex, och inte har kvar den gamla, tjutande hörapparaten som aldrig riktigt fungerade.

 

 

Trådlösa mottagare

Du behöver inte alls dra dig undan från matsalsbordet, av rädsla för att vara oartig när du inte svarar på tilltal. Med trådlösa mikrofoner och det senaste när det gäller hörselhjälpmedel kan du också höra vad som sägs. Och dina favoritprogram på TV kan du se smidigt när du trådlöst har kopplat in ljudet i en mottagare där bara du kan höra, på den volym som passar dig, utan att det är extra högt ljud i rummet för övrigt. Med ett märke som Widex kan du kan glatt se fram emot nästa släktträff.

Fler nyheter